The New Spot That's About to Take Over Your Instagram Feed

Situated on Long Island Sound, Sound View boasts all the makings of a dreamy, waterfront retreat.

photography by Read McKendree


From the creative forces behind the design and development group Studio Tack, and Eagle Point Hotel Partners, comes an exciting new venture that's putting North Fork back on the map: Sound View. The waterfront hotel, which only recently opened, is situated on a private beach along the Long Island Sound. With a design aesthetic that wavers between New England modernism and an ode to the golden era of motels, subtle nods towards the town's fishing and boating history are also apparent throughout. 

photography by Read McKendree


Each one of the rooms come with a deck for unparalleled panoramic and waterfront views. The seafront cottages are comprised of a classic-meets-modern decor scheme, effortlessly emulating the laid-back aesthetic of the hotel. 

photography by Read McKendree


James Beard Award-winning chef, Galen Zamarra, will be overseeing The Halyard, the hotel's waterfront restaurant, which will be serving seafood and American classics. A piano bar and lounge, pool and beach bar, and private event space will also be managed by Zamarra.

photography by Read McKendree / THE HALYARD


The Halyard’s menu emulates the geographical history of the North Fork and the Atlantic Seaboard.

photography by Read McKendree


The library comes with an equally appealing wall of books—much like the one found within Scribner's Catskills Lodge, also designed by Studio Tack—sea views simply go without saying. 

photography by Read McKendree


In need of a getaway? This is one spot you won't want to miss out on. Learn more about Sound View here.

Related Reading:
Inside Thomas O’Brien’s Historic Long Island Home
The Ultimate Guide to Everything You Need to See & Do Upstate
This Tranquil Home Just Mastered Decorating With Neutrals

Published on August 19, 2017 - 9:23am EDT

Next Story

A Dated New York Home Gets a Dramatic Transformation

This Upper East Side condo went from dark and cramped to open and airy.

Read Next Story
from around the web